megmérettetés

2018.02.20. 10:58

Országos versenyre készülnek a Tüke Busz autóbuszvezetői

A cég öt autóbuszvezetője képviseli a Tüke Busz Zrt.-t 2018. június 1-2-án, a Budapesten megrendezésre kerülő Országos Járművezetői Vetélkedőn. A vetélkedő házigazdája az 50 éves BKV lesz.

bama.hu

A Járművezetők Országos Versenyének házi, selejtező vetélkedőjét rendezte meg a Tüke Busz Zrt. a hétvégén. A júniusban Budapesten megrendezésre kerülő országos verseny célja, hogy a Magyarországon helyi és helyközi közlekedésben dolgozó járművezetők számára olyan fórumot biztosítson, ahol a versenyzők elméleti tudásukat és ügyességi, gyakorlati képességeiket mérhetik össze.

A vetélkedőre kétfős csapatok nevezhetnek be, autóbusz, villamos és trolibuszvezető kategóriában keresik majd a legrátermettebb járművezetőket. A hétvégén megtartott házi selejtező verseny elméleti részében mindössze 12,5 perc állt rendelkezésre az ötven kérdésből álló KRESZ és vezetéstechnikai kérdések helyes megválaszolására, míg a 6 egységből álló gyakorlati pálya teljesítése során különböző, nagy tapasztalatot és ügyességet, figyelmet igénylő feladatok teljesítése volt a cél.

A verseny értékelésében a Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának két munkatársa volt a Tüke Busz Zrt. segítségére.

A Járművezetők Országos Versenye fontos esemény – nem csak a közlekedési társaságok életében, – hiszen a közösségi közlekedési eszközökön naponta több millió ember utazik, így azok a versenyzők és közlekedési társaságok, akik részt vesznek az országos versenyen, sokat tesznek a közlekedés- és utasbiztonság javulásáért, a közlekedéskultúra népszerűsítéséért.

A június 1-2-án, Budapesten megrendezendő, a közösségi közlekedésben dolgozó járművezetők legnagyobb országos szakmai találkozóján és versenyén a Tüke Busz Zrt-t öt autóbuszvezető képviseli majd: Trapp Gábor, Lévy Gábor Attila, Andrási Zoltán, Takács Gábor és Juhász Dóra Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!