akció

2018.07.16. 14:00

Pénteken jön a baranyai Megyekártya Nap!

A siklósi várban remek programokkal és rengeteg kedvezménnyel várjuk a Dunántúli Napló előfizetőit.

DN

Forrás: Dunántúli Napló

Fotó: DN fotó

Július 20-án, azaz most pénteken a siklósi várba várjuk megyekártyával rendelkező előfizetőinket – ezen a napon féláron mehetnek be a várba, ahol lesz lovagi torna, ingyenes tárlatvezetés és még egy sor különlegesség. A felnőtteknek 1800 forint helyett 900-at, a diákoknak, nyugdíjasoknak 900 helyett 450, a gyerekeknek 600 helyett 300 forintot kell fizetniük a belépőért. (Egy megyekártyával maximum öt fő veheti igénybe a kedvezményt.)

Előfizetőink között szép számmal találunk évek, évtizedek óta hűséges olvasókat, akik a Dunántúli Naplón keresztül a mi baranyai közösségünkhöz tartoznak. Ezért is szeretnénk egy olyan extra és exkluzív tartalmakat, szolgáltatásokat nyújtó csomagot biztosítani nekik, ami az újságolvasáson túl közösségi élményt nyújthat minden hűséges előfizetőnknek. Ezért is indítottuk el a Baranya megyei Megyekártya programot.

A program keretében a kártya felmutatásával előfizetőink számos kedvezményhez juthatnak, számtalan helyen: többek között árengedményt kapnak a programban részt vevő partnerek által meghatározott áru vásárlásakor, illetve szolgáltatás-igénybevételkor. Célunk az, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatás- és termékkörökkel kielégítsük minden felhasználó igényét a mindennapi élet alapvető termékeitől a luxusszolgáltatásokig – mindezt úgy, hogy a kisebb településeken élő kártyatulajdonosok is ugyanúgy igénybe vehessék kedvezményeinket, mint a nagyvárosokban lakók. A régió és a Dunántúl legnagyobb kedvezményadó hálózatához csatlakozva előfizetőink az ország több mint 2000 elfogadóhelyén jogosultak különböző mértékű kedvezményekre a baranyai Megyekártyával. A legkisebb boltoktól a legnagyobb áruházakig megtalálhatják a legközelebb eső partnert.

Ahogy a fentiekben is írtuk, a Megyekártya Nap helyszíne a siklósi vár lesz. A vár immár jó ideje a baranyaiak egyik kedvenc kirándulóhelye, ráadásul egyre több és színvonalasabb programmal várják az érdeklődőket.

– Az év legnagyobb rendezvénye a Várfesztivál lesz, amelyre idén augusztus 10-12-ig várjuk a látogatókat – mondta Szentgyörgyváry Péter várkapitány. – Első nap, 10-én délután kezdődik a fúvószenekari találkozó, este pedig kinyitnak a várkert kapui és ott tölthetnek el kellemes időt a szórakozni vágyók. Másnap 10 órakor lesz a felvonulás, a várudvarban egymás után váltakoznak majd a különböző bemutatók, délután a várkertben egy ostromjelenetet adunk elő. Este a fő fellépő Majka és Curtis lesz. Vasárnap délelőtt folytatódnak a hagyományőrző programok, majd csatával zárul a program, nyílt küzdelem veszi kezdetét a várkertben, amikor is a lovagok és a törökök egymás ellen harcolnak.

Hamarosan jönnek a várszínházi esték, remek előadásokkal

Ismét összekapcsolódik a színház és a vár fogalma, hiszen július 24–27-ig Várszínházi estékkel várja Szentgyörgyváry Péter várkapitány a nagyérdeműt a siklósi várban.

Július 24-én, 20.00-kor a Gergely Theáter színészei lépnek fel, Pasik a pácban című két felvonásos zenés vígjátékkal. Július 25-én, 20.00-kor érkezik a várkertbe az EDDA Művek. A zenekar látványos koncertet ígér, örökzöld slágerekkel.

Július 26-án, 19.00-kor az operett sztárjai, Oszvald Marika Peller Károly, Pohly Bogi és Jenei Gábor éneklik be a vár udvarát. Július 27-én, 20.30-kor színpadon a L’art pour l’art társulat, az ismert karaktereket felsorakoztató tévéműsor, melyben Laár András Besenyő Pista bácsit alakítja. Természetesen nem egyedül érkezik, vele lesz Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában