Bóly

2018.05.24. 18:30

Pizzáért megy majd a sakkparti

A hagyományokhoz híven május utolsó vasárnapján délután ismét a legfiatalabbaké a Batthyány tér – május 27-én 14 órakor veszi kezdetét a gyermeknap.

Wald Kata

Budapest, 2014. június 12. Egy kislány gyermekkönyvet nézeget a 85. Ünnepi Könyvhét és a 13. Gyermekkönyvnapok megnyitójának napján a fõvárosi Vörösmarty téren 2014. június 12-én. Az idei eseménysorozatra 335 könyvújdonságot jelentetett meg 83 hazai, illetve 11 határon túli kiadó. A hazai kortárs irodalom legnagyobb seregszemléjén Budapesten 147 pavilonban mintegy 200 kiadó kínálja termékeit. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Bruzák Noémi

Óriás építőkockákat, ügyességi és fajátékokat, valamint gigantikus társasjátékokat próbálhatnak ki az érdeklődők egészen 18 óráig, ezenkívül Jeszenszky József sakkmester szimultán partija várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A 16 órakor kezdődő bemutatón a mester egyszerre több táblán játszik a résztvevőkkel – életkori megkötés nincs, a gyermekektől egészen az agg korosztályon át bárki beülhet és játszhat egy partit. A bólyi versenyen, mindenki, aki legyőzi Jeszenszky Józsefet díjként egy pizzát és egy elismerő oklevelet kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában