politika

2018.02.17. 14:30

Rendvédelmi dolgozók elismerését ígéri az LMP

Az ország védelmének helyreállítása, a fegyveres erők tagjainak megbecsülése különösen fontos feladat – érveltek Pécsen pénteken az LMP politikusai.

N. L.

Hajdúhadház, 2008. március 12. Kerezsi István távcsöves karabéllyal célra tart a hajdúhadházi lõtéren, ahol a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandárnál március elején megkezdõdött a KÁFOR-zászlóalj tagjainak kiképzése, akik a nyár közepén a nyugat-koszovói Pec városába utaznak ki békefenntartói szolgálatra. Elsõ gyakorlati kiképzésükön három nap alatt az egyéni lõgyakorlatot teljesítik. MTI Fotó: Oláh Tibor

Demeter Márta, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője és Keresztes László Lóránt, az LMP pécsi országgyűlési képviselőjelöltje ismertették a párt terveit, amelyeket például a lakhatás megoldására, a magyar családok támogatására vezetnének be, ha kormányzati pozícióhoz segítik őket a választók.

Keresztes megjegyezte, hogy a haza biztonsága és a határvédelem nem lehet politikai hecckampány színtere. Ehelyett cselekedni kell, amit az LMP a korábban megszerzett korkedvezményes nyugdíjjogosultság visszaállításával és egy új, reális és méltányos elismerési rendszerrel képzel el – fogalmazott.

Címkék#LMP#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában