Pécs

2018.03.19. 19:44

Szakács: hol vannak a migránsok?

„Ki hozott ide migránsokat” címmel tartott sajtótájékoztatót hétfőn Szakács László, az MSZP baranyai parlamenti képviselője. A szocialisták kétségbeesetten kapálóznak, kiabálnak és mocskolódnak - válaszolta a Fidesz.

H. Zs.

Budapest, 2017. október 18. Szakács László MSZP-s képviselõ felszólal a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2016-os üzleti jelentésének és beszámolójának általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. október 18-án. Mellette frakciótársa, Gõgös Zoltán. MTI Fotó: Kovács Tamás

Mint mondta, a sajtó csak azt a kérdést teszi fel a baloldalnak, hogy kormányra kerülése esetén mennyi migránst engednének be az országba, és hol lenne Pécsett a menekült tábor. Szakács László elmondta, „Magyarországra eddig 1300 migránst fogadott be a kormány, ugyanakkor letelepedési kötvénnyel pedig csaknem húszezer ember érkezett. A számok alapján csaknem egy Komló nagyságú városnyi migráns él az országban, csak azt nem tudjuk, hol.”

A sajtótájékoztatón elhangzottakra reagált a Fidesz pécsi szervezetének elnöksége. Azt írták: „A szocialisták kétségbeesetten kapálóznak, kiabálnak és mocskolódnak. Magyarországon kizárólag a Fidesz-KDNP képvisel érthető és változatlan álláspontot a migráció kapcsán. Álláspontja kézzel fogható a határzár és az elmúlt években tett intézkedések képében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!