Védjük a bolygót!

2018.04.21. 14:09

Színes programok a Föld ünnepén

Az április 22-i világnap apropóján rengeteg eseményt szerveznek a hétvégén, céljuk, hogy felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

T. V.

A Mecsextrém Parkban vasárnap délelőtt tíz órakor kezdődik a Föld Napi program, két alkalommal vetítést tartanak a Mecsek természeti értékeiről, valamint a kalandparkban található odú-tanodát is bemutatják egy tanulságos és szórakoztató előadás keretében.

A Pécs Plazaban a gyerekek kedvence, a Hangoló Zenés Gyerekszínház tart ingyenes előadást vasárnap délelőtt a jeles nap alkalmából.

Évek óta hagyomány, hogy Pécsett a Tettyén színes forgatag vár mindenkit a Föld Napjához kapcsolódva. Az idén április 21-én, tíz órától a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága, valamint pécsi és Pécs környéki szolgáltatók, és civil szervezetek várják az ingyenes programon az érdeklődő családokat.

A Föld Napja üzenetének jegyében kérik az érdeklődőket, hogy megközelítéskor a gyaloglást, a kerékpározást, vagy a közösségi közlekedést részesítsék előnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában