együttműködés

2018.04.14. 19:15

Szorosabb lett a kapcsolat a rendőrök és a NAV között

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Baranya megyében működő szerveivel.

bama.hu

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Huber Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója, valamint dr. Baán Szabolcs pénzügyőr alezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatóság igazgatója együttműködési megállapodást írt alá pénteken a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott munkaértekezleten.

A bűncselekmények megelőzése és üldözése, különösen az állami bevételekkel összefüggő jogsértések elleni fellépés, az illegális migráció, és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények, a szervezett bűnözés, illetve a feketegazdaság elleni küzdelem, valamint a bűncselekményekkel okozott károk megtérülése a főkapitányságnak és helyi szerveinek, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak is alapvető érdeke.

A két szervezet között 2011 óta hatályos, és most megújított együttműködési megállapodás megteremtette a lehetőségét a már eddig is eredményes közös feladatellátás színvonalának további emelésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!