Segítség

2018.09.23. 16:04

Tragédia a kalandparkban: gyűjtés indult a család részére

Szörnyű tragédia ért egy pécsi családot a balatonboglári kalandparkban.

Zsigmond József

Fotó: pixabay.com

A háromgyermekes anyuka a kötélpályán vesztette eszméletét. Úgy tudjuk, a mentők a tűzoltóktól kértek segítséget, hogy az öt méteres magasságból lehozzák a nőt. Mentőkötél segítségével hozták le és átadták a mentőknek, de az életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a történteket.

A család 28 év után, az Erzsébet-program révén, először ment el nyaralni. Szerettünk volna az apukával beszélni, aki egy baleset miatt rokkantnyugdíjas, de dolgozik, ám elzárkózott a nyilatkozattól. A Mosolymanó Egyesület gyűjtést indított, hogy így segítsen a nehéz helyzetbe került apukának, aki egyedül maradt három gyerekével – egy nyolc éves kislánnyal, egy ötödikes és egy 19 éves fiúval.

Az egyesület bankszámlaszáma: Erste Bank, 11600006-00000000-38623550. Mint írták, a közleményben tüntessék fel, hogy Tragédia. Az adományokat átadják a családnak, hogy abból tudják kifizetni a temetés költségeit és az albérlet költségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!