érdekesség

2019.08.03. 12:31

Programokkal vár a bikali falunap

Falunapot tartanak a településen augusztus 16-án, és 17-én.

B.D.

A kétnapos rendezvény első napján, fellép a Jump Rock Band, a V2 Raiders Band, valamint a nap végén Rudán Joe nagyszerű előadása szórakoztatja majd az egybegyűlteket.

A második napon már jóval több program várja majd az érdeklődő tömeget, továbbá a gyerekeket egész nap csillámtetoválás, és egyéb kézműves foglalkozások hívogatják. Az események szombaton már reggel nyolc órakor elkezdődnek egy kispályás labdarúgó tornával, amelyen összemérhetik egymással tudásukat a környező települések csapatai.

Ezt követően lesz sakk szimultán, és a Spurkerék Modellező Sportegyesület is bemutatót tart. A délutáni órákban a Grimask Színház gyermekműsora szórakoztatja a fiatalokat. Később pedig bemutatkozó előadást tartanak a helyi óvodások, majd fellép Südi Iringó és táncosai, valamint Rácz Gergő is. A nap folyamán lesz tombolahúzás, és megtekinthető lesz Berki József festő kiállítása is.

Címkék#rudán joe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában