Vigadalom

2019.09.14. 13:41

Szombaton rendezik az első Pécsi Családi Roma Fesztivált

Szeptember 14-én garantáltan a tetőfokára hág a hangulat a baranyai megyeszékhelyen az Expo Centeben, ugyanis 16 órától 22 óráig várja az érdeklődőket az I. Pécsi Családi Roma Fesztivál.

Wald Kata

Forrás: pixabay.com

A nagyszabású rendezvényen ingyenes programok, tűzijáték, étel-ital udvar, vidámpark, főzőverseny és koncertek szórakoztatják a közönséget szombaton az Expo Centerben. Az estébe nyúló vigadalomban fellép többek között Kis Maco, akinek Raketa című slágere felrobbantotta a Youtube-ot, a dal közel 3 milliós megtekintésnél tart.

A program során színpadra lép továbbá Pocsári Norbi és Zenekara, valamint Maco. Az este sztárfellépője a Váradi Roma Café lesz. A többszörös platinalemezes zenekart nem kell bemutatni az érdeklődőknek, a népszerű formáció 2017 óta immár 6 tagból áll. Otthonosan mozognak a jazz, pop, gipsy, latino és samba stílusokban is, így garantáltan felpezsdítik a hangulatot Pécsett is.

Az I. Pécsi Családi Roma Fesztiválon a részvétel ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában