táncra fel!

2021.09.20. 12:20

Jön az ingyenes Őszi Nagy Táncválasztó

Közel 60 táncpedagógus közreműködésével több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség az ország 11 városában, köztük Pécsett is szeptember 26-án, vasárnap a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében.

M. B. E.

Feledi János koreográfus Metamorfózis címû táncmûvének próbája a Nemzeti Táncszínház nagytermében 2020. november 2-án. A táncmûvet november 3-án mutatják be.

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A legkülönbözőbb táncokat népszerűsítő egész napos program során ingyenes táncórákon lehet részt venni.

Két éve a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából indult a táncválasztó akció és országos sikere nyomán immár ősszel is megrendezik a workshop-ot. Ami a pécsi programokat illeti, a Pécsi Művészeti Gimnázium már szombaton elindítja a Nagy Táncválasztót: a Dóm térre hívja a pécsi közönséget, ahol 10.30 órakor flashmobbal hívják fel a figyelmet a vasárnapi ingyenes, de regisztráció köteles (www.nagytancvalaszto.hu) eseményekre.

Akik Pécsett a művészeti szakközépben beszállnak a közös táncműsorokba: PTE Táncegyüttes, Eurodance, Fordan Tánccentrum, T Dance hip-hop tánc & sport egyesület, Club Cubano, ANK Alapfokú Művészeti Iskola, Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium, Pitypang Tánciskola, Szigeti Oktávia Alapítvány, Misina Néptáncegyüttes. A programban a gyerektánctól a salsán, a klasszikus, a modern táncon, a hip-hopon át a balkáni néptáncig vagy a senior ülő táncig igen széles a kínálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában