Fesztivál

2021.12.10. 09:01

Elkészült a Fishing jövő évi fellépőinek névsora

Összeállt a jövő évi Fishing on Orfű programja.

Zs. J.

Fotó: Laufer László

A 2022. június 29. és július 2. között zajló zenei fesztiválon fellép Krúbi, a Carson Coma, az Esti Kornél, a Blahalouisiana, a Csaknekedkislány, az Elefánt, a Bohemian Betyars, a Platon Karataev, az Ivan & the Parazol, a Galaxisok és a Ricsárdgír is, írták a közleményükben. 

A legkedveltebb magyar zenekarok közül színpadra lép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Péterfy Bori & Love Band, a Bëlga, a Supernem, a Lóci játszik és a Parno Graszt. A fesztivál olyan különleges felállású produkcióknak is teret enged, mint a Kispál-Bräutigam-Püspöki trió, vagy a zenészházaspár, Németh Juci és G. Szabó Hunor duója. 
 

Megújul a Fonó Borfalu is. A helyszín népzenei, folk és világzenei produkcióknak ad majd otthont, így a Kaláka, a Muzsikás mellett fellép az Arany­akkord, a P.A.S.O. A programról és a jegyinformációkról bővebb tájékoztatás a fishingonorfu.hu-n olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában