Zenére fel!

2022.01.06. 12:19

Idén is megőrzi aktivitását a fúvószenekar Szigetváron

A járványhelyzet megnehezítette a szigetvári Zrínyi Miklós Fúvószenekar életét az elmúlt években, ennek ellenére is változatos programokkal készültek tavaly.

M. R.

Fotó: L.L.

Ennek a szándéknak a jegyében nemrég nagy sikerű karácsonyi hangversenyt tartottak, a nyár kiemelkedő ötlete pedig a járás településeit végigjáró, az érintettek körében nagy sikert arató zenebusz volt.

 

Az óév rangos elismeréseket is tartogatott a zenekar számára: Deichler András karnagy és az ifjúsági fúvószenekar is kitüntetésben részesült az elmúlt esztendőben a Fúvószenekarok és Egyesületek Közép-Kelet-Európai Szövetsége WASBE-Tagszervezet jóvoltából.

 

Aktivitását idén is szeretné megtartani a zenekar, e szemlélet jegyében állítják össze idei műsor- és rendezvénytervüket is. A zeneművészeti együttes a fejlődés lehetőségének figyelembe vétele mellett figyelmet fordít a közönség kiszolgálására is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában