Mecseki Fotóklub

2022.01.09. 15:40

Még a messzi csillagok is képre kerülnek

Elkészült a Mecseki Fotóklub első negyedéves programja.

Mészáros B. E.

Tám László munkáiból is kiállítás nyílik

Fotó: Laufer László

A klubestek keddenként 18 órakor mindig nyilvánosak, de a járványhelyzet miatt változhat a leosztás. 


A Civil Közösségek Háza Halász Rezső Galériájában az idei első tárlat január 11-én nyílik Bodor Csaba és Nyírő László munkáiból „Mindig magasabbra” címmel. Január 18-án klubtagok díjnyertes képeit vetítik, 25-én Schmall Rafael asztrofotós tart előadást a csillagfotózásról. 
 

Február elsején a Kalocsai Fotóklub „Fény-Évek” vendégtárlata látható, 4-én 17 órától pedig a IX. Mecsek Szalon másodkiállítása, ám ezt a Tudásközpontban lehet megtekinteni. Alternatív portrévilágítások a XXI. században címmel Kalmár Lajos alkotásaiból február 8-tól lesz bemutató, 15-én negyedéves klubpályázatot hirdetnek. 

 

Tám László válogat az utolsó 5 év munkáiból 22-én, míg március 1-jén Cseri László tart előadást. Természet és fantázia a címe Dékány Zsolt és Dékány Krisztina március 8-tól elérhető összeállításának, 22-én Kiss József fotóit vetítik és közgyűléssel zárul a negyedév 29-én. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában