Elköltözött a könyvtár

2022.01.05. 16:36

Megnyitotta kapuit a falu könyvtára Hobolon

Egy igazán örömteli hírrel kezdi meg az új esztendőt Hobol lakossága, ugyanis a nagyjából ezer fős településen új helyen, a kultúrházban megnyitotta kapuit tegnap sokak nagy örömére a falu könyvtára.

M. R.

20200731 Szeged Klebelsberg-telep Az Összefogás házába költözik a Klebelsberg - telepi könyvtár. A régi épület postaként üzemel majd. Képen: bepakolás az új könyvtárba Fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Forrás: MW

Fotó: Kuklis István

A látogatóknak a héten három alkalommal van lehetőségük arra, hogy betekintést nyerjenek a bibliotékába. Hétfőn, kedden, és szerdán is 16.00-tól 19.00-ig veszhetnek el a könyvek rejtelmeiben. Az új székhelyet kapó könyvtár modern környezetben várja olvasóit. A polcokon biztosan minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes könyveket. 

 

A szűk, ám de otthonos teremben kisebb olvasósarkok is ki vannak helyezve, ráadásul a legkisebbek is meghitt hangulatban lapozgathatják kedvenc szerzeményüket. Azokat a könyvmolyokat is várják, akik elsősorban nem az olvasás miatt látogatják meg a helyet, hanem munkájuk, hobbijuk, vagy kikapcsolódásuk érdekében az asztali számítógépet vennék igénybe. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában