Bontakozzanak ki a diákok

2022.01.29. 17:42

Vetélkedőre várják a diákokat Baranyában

A határon innen és túl élő magyar nemzetiségű gyerekeket szólítja meg a Generációk Találkozása Egyesület és a Jövőt Építők Generációja Egyesület közös programja, a Magyarság KicsiNagykövete.

MW

Fotó: Shutterstock

A program segíteni szeretné a diákok önfejlesztését, tehetségük kibontakozását, hogy sikerélményekre tegyenek szert, és büszkék legyenek magukra, származásukra. 

 

A műveltségi, kreatív és kincskereső feladatokkal színesített verseny jó lehetőség arra, hogy a 10–12 éves diákok összemérjék tudásukat, miközben jól is szórakoznak. A feladatok megoldása mellett a résztvevők jobban megismerhetik lakóhelyüket is, és minőségi időt töltenek családjukkal. A gyerekek először saját megyéjükben versenyeznek, majd a legjobbak az országos döntőn küzdenek meg a Magyarság KicsiNagykövete címért, valamint az attasé címekért. Baranyában a verseny fővédnöke Bódis József államtitkár, a mentor Hoppál Péter miniszteri biztos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában