Tárlat

2022.02.21. 16:31

Fotókiállításon mutatják be a Téli regét

A Kulturális Központ uránvárosi székhelyén (a volt Szivárvány Gyermekházban) hetedik esztendeje működik egy lelkes, minőségi képekre törekvő fotós társaság Csizmadia Sándor vezetésével Szivárvány Fotóklub elnevezéssel.

Mészáros B. E.

Fotó: Farkas Gábor

Ez a mintegy tucatnyi fotóst összefogó klub félévente rendez kiállítást a legújabb alkotásaiból és így történt ez a hétvégén is, Téli rege címmel nyílt bemutató tíz fotós munkáiból. 
 

A csapatról a legfontosabb tudnivaló, hogy mindenben kölcsönösen segítik egymást. Többségük hatvan fölötti (a legfiatalabb tag 35, a legidősebb 80 éves) és elsősorban önmaguknak fotóznak. Az igényesség viszont alapelvük, és az is fokozza ezt, hogy mindig kollektív munka zajlik: közösen véleményezik az alkotásokat, technikai tanácsokkal, képszerkesztési gondolatokkal támogatják a másikat. 
 

A legújabb fotókat bemutató Téli rege összeállításban mintegy három tucat A3-as méretű kép látható, szólófotók és sorozatok a télről. 

A tárlat február végéig ingyenesen várja az érdeklődőket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában