Induljon a banzáj!

2022.03.25. 11:30

A hétvégén inkább a retro fog dominálni, de a pécsi Psycho Mutants is odacsap

Buli, haverok, jó zene, mi kellhet még egy hétvégére?

bama.hu

Fotó: Shutterstock

Most már rád férne egy kis pihenés? Sokat követelnek a suliban és messze még a szünet? Unalmasak a szürke hétköznapok és már igazán felkelnél a TV elől? Ez esetben jó helyen jársz, böngészd végig a bulilistát, bökj rá egyre és induljon a vad este. 

 

Ha péntek, akkor...

Ki tudna nemet mondani egy fergeteges nemzetközi bulinak, ahol szinte minden nemzet zenéje felcsendül egy pár pillanatra. Ránts magadra valami igazán extra szerkót és dobd be magad az Est táncparkettjén.

 

A Trafik falai között egy igazi történelmi találkozó jön létre a hétvégén. Forradalmi zenei találkozóra hívják azokat, akik emlékeznek még a 90-es és a 2000-es évek bulijaira, amik nem csupán bulik voltak, saját életérzéssel rendelkeztek. Mindenki tartozott valahová, valakihez, láthatatlan erők kötöttek össze minket. Itt az ideje, hogy egy éjszakára ismét átéld mindezt, így hát szedd össze a csapatot és érezd a zsongást. 

 

Igazi retro bulira vágysz? Szeretnéd, ha az este nem csak a tuc-tuc zenéről szólna? Akkor a Retro Music Club-ban van a helyed péntek este. Fogd a csajokat, srácokat és utazzatok vissza a 2000-es évekbe, ahol a tánc reggelig biztosan nem állt meg.

 

Mit tartogat a szombat?

A pécsi Sörház egy éjszakára fehérbe borul, így neked is csak egy dolgot kell teljesítened. Még pedig a dresscode szerinti érkezést. Erről azonban ne feledkezz meg egy pillanatra se, hiszen te se szeretnél fekete bárányként álldogálni a sok, foszforeszkáló pólós bulizó között, nemde? 

 

A Pécsi Est fala között egy igazán különleges bulira számíthatunk. A Brains Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: országszerte teltházas klubkoncertek és nagyszínpados fesztiválfellépések igazolják a csapat helyét a hazai és nemzetközi zenei palettán. Listájukra ezen a hétvégén felkerül Pécs is. 

 

A Szabadkikötőben a pécsi Psycho Mutants zenél szombaton, akik egy zeneileg besorolhatatlan underground banda. Sokaknak meghatározóak a Kultiplexes, vagy a Gödör Klubos koncertjeik a budapesti underground élet legszebb napjaiból, a kétezres évek második feléből, vagy a Kino Cafés vagy a Rák Cafés bulijaik, ha Pécs fénykorát említjük.  A következő nagylemezükből adnak ízelítőt ezúttal, amit 2022 elején rögzítettek, ami sokkal gitárcentrikusabbnak ígérkezik az eddigieknél, és amiről pár új szám elhangzik majd végre élőben is. Az est másik zenekara a budapeste Deep Glaze lesz. Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés,amely a mediterrán vonal használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.

 

A vasárnap nem szólhat másról, mint a kikapcsolódásról, a feltöltődésről és a pihenésről. A Nappali szervezői egy igazán nyugis estét terveznek, szóval kérj ki egy laza fröccsöt és élvezd Irsik Bence előadását, aki hazai, közel-keleti, és távol-nyugati funk/diszkó klasszikusokat és kevésbé ismert gyöngyszemeket fog magával hozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában