Indulás a pécsi éjszakába

2022.04.01. 14:00

A közkedvelt G.W.M. is a városba érkezik és megteremti a buli hangulatát

Itt a tavasz, elérkezni látszódott a jó idő, remélhetőleg az eső is felhagy a csepergéssel a hétvégére, hiszen itt egy újabb szabadtéri esemény ideje is.

Czine Vanessza

Fotó: Shutterstock

Már cikkünk elején felhívnám a figyelmet arra, ha esetleg nem kedvelnéd a zárt helyeken való bulizást, remek lehetőségek rejlenek a hétvégén számodra. Siklóson szabadtéri zenés események várhatóak pénteken és szombaton egyaránt. Ma este a Bagossy Brothers Company zenekar borzolja fel a kedélyeket és perdít táncra mindenkit. 

 

Miből válogathatunk pénteken?

A kínálat a Pécsi Est színpadán nem lesz más, mint egy jó kis Rock the City parti. A csapatnak mindig is az volt a célja, hogy a város összes lányát egy táncparkettra hívja és jól megmozgassa őket. Ha a pasid nincs otthon, akkor tudod hol kell legyen a Te helyed! Mutasd meg az igazi Girl Power erejét. 

 

Az Expo Center két nyitott teremmel is készül a bulizni vágyók számára. Bizony, ez nem április tréfa. Igazi Carnevál hangulattal és Magyarország legnagyobb fellépőivel színesítik meg a szervezők az éjszakát. Az izgalmak fokozása érdekében G.W.M. is fellép a ma esti buliban. 

 

A Traffik különleges esttel készül a bulizni vágyó hölgyek és urak számára. Ugyan az orvosi maszkokat pár héttel ezelőtt eldobtuk, ennek ellenére itt most szükséged lesz egyre. De nem ám a korona miatt, hanem mert a buli igazából egy maszkabál. Te már tudod minek öltözöl be?

 

Mit tartogat a szombat?

Elérkezett az az este is, amire már mindannyian, nagyon régóta vártunk. A 80-as és 90-es évek világába csöppenhetsz a Traffikban, szó szerint. Hiszen a dressz kód nem más, minthogy öltsd magadra a legszínesebb ruhádat és érezd magad újra ebben a két évtizedben. 

 

A pécsi Sörház sem hagy minket szórakozás nélkül ezen a héten. Egy óriási latin - reggaeton bulival készülnek. Mi várható? Féktelen, hajnalig tartó bulizás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában