Indulás a pécsi éjszakába

2022.04.15. 15:40

Délben egy kis húsvéti sonkát, este viszont a pécsi éjszakát válaszd

A suliban szünet van, a munkára pár napig gondolnod sem kell. Kapd fel a táncos cipőd és mi elkalauzolunk a hosszú hétvége legjobb bulijaiba.

Czine Vanessza

Fotó: Shutterstock

Beköszöntött a jó idő, a bulik lassan eltörpülnek egy jó sütögetős, iszogatós, tábortűz rakás mellett a haverokkal. De azért nézzük meg, mi vár ránk a hosszú hétvégén.

Miből válogathatunk pénteken?

A Pécsi Est színpadán a nemdigitális magyar tenger és a szúrós sivatagi pozsgásféle dalra fakad. Itt azonban még nincs vége a bulinak. Ez után egy igazi csajpéntek veszi kezdetét. A csapat célja, hogy a legcsinosabb csajokat táncra perdítse. Benne vagy?

A kész face hip-hop party sorozat egy legendává vált Pécsett, az első buli 2001.12.31-én volt a Tv toronyban. Később a Hard Rák café és Sörház adott neki terepet, most azonban új táncparkettet kell betörni a bulizóknak. A Trafikos szervezők remélik, hogy a hagyomány nem szakad meg és még Pestről is lejárnak majd bulizni. 

Buli helyett inkább egy ütős kis koncertre mennél, ahol a zenekarral együtt élheted át a dalok varázsát? A lehetőség adott, mégpedig a Nappaliban. Ne feledd, este 8-kor kezdés!

Mit tartogat a szombat?

Az Est szombaton sem hagy senki buli nélkül. A buliról ugyan sokat nem tudunk, de annyi biztos, hogy remek lesz a hangulat és még a csapból is a vodka fog folyni.

Ha igényes közösségre vágysz, akikkel élmény a bulizás, akkor szombaton a Tattos Night-on a helyed a Trafikban. Megszállottja is vagy a tetoválásoknak? Van is pár, de nem elég és tervezel még? Akkor jó lesz sietni, ugyanis az első 50 belépő mellé JEFF TATTOO ART ajándékutalványokat adnak ajándékba! 

Vasárnap...

Különleges hétvégék egyike, hogy nem kell aggódni azon, vajon el merj-e menni egy vasárnapi buliba, hisz másnap bőven lesz időd kialudni az éjszakát. A Sörházban egy különleges és igencsak izgalmas buli várható. Óránként váltogatják egymást a DJ-k, így garantált, hogy nem unod meg a bulit egészen reggelig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában