Egerág

2022.06.29. 08:29

A faluban is koncertet ad a gyermekfilharmónia

Zs. K.

Szentegyházi Gyermekfilharmónia koncertje Esztergomban.

Fotó: Walczer Patrik

 Három év után újra több mint száz gyerek, a Szent­egyházi Filharmónia tagjai érkeznek Egerágra, ahol június 29-én 19 órakor koncertet adnak a Templom téren. Rácz János, a község polgármestere elmondta, 2019. év végén járt itt a gyermekkórus utoljára, a program akkor hatalmas jelentőséggel bírt a településen, hiszen hihetetlen megmozdulás, összefogás és készülődés vette kezdetét a faluban. 

– Nagyon örülünk, hogy a Szentegyházi Filharmónia idén is elfogadta meghívásunkat, és a kis közösségünk ismét megmozdult, a lakosok szívesen ajánlották fel a segítségüket, így mindenkit el tudunk szállásolni a faluban – mondta. 

Sokan süteményt sütnek a koncert utáni vendégségre, amikor is adományokat gyűjtenek majd a kórus számára. A koncert ingyenes, mindenkit szeretettel várnak. 

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia június 23. és július 1. között tartja a nyári turnéját: Szilágyperecsen, Budapesten (két helyen), Veresegyházán, Nagykanizsán, Olaszfán, majd Egerágon lépnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában