Indulás a pécsi éjszakába

2022.06.02. 20:20

Bőven lesz hol megünnepelni a nyár elérkeztét

Felszállás a bulivonatra!

Czine Vanessza

Fotó: Shutterstock

Elérkezett a nyár, az egyetemisták már utolsó agysejtjeikkel együtt küzdenek a hátramaradt vizsgákkal. A gimnazisták pedig már lassan elkezdhetik felírni a táblára a vakáció betűit. De, hogy mindenkinek megmaradjon a józan esze, nézzük a bulikat, amik kikapcsolhatnak téged is hétvégén. 

Egy laza kis borozgatás után pénteken irány...

A Pécsi Est színpadán robban a nosztalgiabomba. Ha takarítás közben neked is folyamatosan egy jó kis retro dallista pörög a háttérben, akkor ott a helyed a táncparketten. 

A Káptalan Kertben egész nyáron egymást érik a koncertek, pénteken a Margaret Island és a Doggos zenél. A jó hangulat és jó társaság elengedtethetetlen egy ilyen estéhez. 

Fergeteges Tinder Party a Sörházban. Vágd zsebre a telefonod és matchelj élőben. Hát hallottál már ennél különlegesebbet?

A popzene két szupersztárja, Doja Cat és Dua Lipa slágerei köré fonjuk az estét - szóval csajok előre, a Pécsi Estben tali! 

Mit tartogat a szombat?

A Trafik a szombat estét igencsak készül megnyomni. A legütősebb és legfrissebb slágereket pedig nem más, mint Dj Kau fogja majd szolgáltatni. Mindezek mellé pedig a korai érkezőknek meglepetéssel is készülnek. 

Ha már nyár, akkor adjuk meg a módját és ünnepeljük meg egy igazán jó kis nyár indító bulival. A Caméleon Club megnyitja kapuit hétvégére a harminc alattiak számára is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában