A találkozót az örömtáncosok nyitották

2022.06.28. 17:39

Együtt dobbant a szív a baranyai kisvárosban

Négy megye találkozójára került sor a hétvégén Kozármislenyben, amit a helyi nyugdíjas egyesület szervezett.

Zsigmond József

Fotó: FABIAN-LACI_____+36703184335

– Korábban három megye találkozóját rendeztük meg, most előre mentünk, és Somogy, Tolna, Bács-Kiskun és Baranya nyugdíjasai jöttek Kozármislenybe, hogy a helyieket lenyűgözzék előadásukkal 

– említette meg Tarcsay Gyöngyvér helyi képviselő, aki egyben a Kozármislenyi Nyugdíjasok Egymásért Egyesület elnöke.


 


A találkozót az örömtáncosok nyitották. A színes forgatag Somogyból, Bács –Kiskunból, Pécsről és Kozármislenyből érkezett. Kakasdról Sebestyén István székely „mesemondó”, anekdotáival bűvölte el a hallgatóságot, a Bajáról érkező Varga Erzsébet pedig Simon István verssel lépett a közönség elé. Nagymányokot a Székely Kör képviselte. Várdáról – az új arcát bemutató – nyugdíjas klub mutatta be felkészültségét. Természetesen a helyi civil közösségek is méltóképpen köszöntötték a vendégeket.

Forrás: FABIAN-LACI



A Melódia énekegyüttes előadóival együtt énekelt a publikum, Palotai Tímea pedig Karinthy írást adott elő a legbutább gyerekről. A Tornádó Sporttánc Egyesület és a Szigeti Oktávia Táncművészeti Csoport növendékei is mély nyomot hagytak a résztvevőkben.


A rendezvény „ajándék műsora” a Daniel Speer Brass együttes fellépése volt, mely a kozármislenyi TérZene Programnak volt köszönhető – említette Tarcsay Gyöngyvér, aki hozzátette jövőre újra megrendezik a Négy megye találkozóját. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában