Szigetvár

2022.06.08. 16:15

Játékos és informatív programokat tartanak

M. R.

 A gyermekekkel való közös alkotás jegyében tartanak foglalkozásokat a szigetvári Bázispont Közösségi térben. Minden csütörtökön Szöszmötölő címmel bama-mama-gyermek programra várják a családokat fél tíz és tizenkét óra között. A részvétel ingyenes, a foglalkozásokon készült alkotásokat haza is vihetik a csemeték. 

A közösségi térben emellett is rendszeresen tartanak foglalkozásokat a kisgyermekes édesanyák számára. Pünkösdhétfőn a babahordozásról is hallhatnak információkat a szülők, továbbá minden hétfőn FelkéSZÜLŐ klubba invitálják a gyermeket váró vagy kisgyermekes családokat, ahol a babák gondozásáról szerezhetnek hasznos tudnivalókat, de a mosható pelenkákkal kapcsolatos tájékoztatásra is számíthatnak. Szerdánként sem maradnak program nélkül az érdeklődők, ilyenkor a híres pedagógus és pszichológus, Maria Montessori elveit szem előtt tartó foglalkozást tartanak. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában