Ajánló

2022.06.29. 09:24

Kezdődik a Fishing on Orfű: Tudósoktól hiperkarmáig utazunk az első nap

Az idei alterfesztivál valószínűleg a hőségről fog elsősorban szólni, mi azért napról napra megvillantjuk, mely zenekarok fellépést nem érdemes kihagyni. Most a szerdát vesézzük.

bama.hu

Forrás: Fishing on Orfű Facebook

Az egyik legszerethetőbb dadaista experimentális popzenekar, a Tudósok nyitja idén a Fishing on Orfű fesztivált szerdán este hattól a Vízipók-Csodapók Nagyszínpadon. Eggyel odább a Safranek Nagyszínpadon, ami a nagyobbik nagyszínpad, Péterffy Bori játszik, őket a Vad Fruttik és a hiperkarma követi majd amúgy a réten. Este fél tizenegytől kihagyhatatlannak tűnik a KFT, szintén a Vízipók-Csodapókon. A Nagysátorban a Lázár Tesók érdemel majd figyelmet este nyolc órától, míg mi kifejezetten ajánljuk az Amondó színpadon a Felső Tízezer vadító show-ját 21:50-től.

A Fonó Borfaluban a Mörk játszik nyolctól, míg a Tűzhöz közel az LGT legendás gitárosa, Karácsony János egyedül penget este kilenctől, őt pedig Deva követi. És ha már ennyi mindent megnéztünk, ami persze csak a jéghegy csúcsa volt eddig, akkor hajnali egytől a Tesco Discoban lehet felelős alkoholfogyasztás mellett levezetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában