FesztiválszezON

2022.06.28. 08:37

Újdonságokkal is készülnek a szervezők a Fishingre

Zs. J.

Fotó: Laufer László

Számos újdonság lesz az idei Fishing on Orfű fesztiválon, ami szerdán nyitja meg kapuit. Az egyik legjelentősebb, hogy az országban a Fishing lesz az első olyan könnyűzenei fesztivál, amely a felelős alkoholfogyasztásra buzdítja vendégeit, ezért meghirdeti a Fishing on Orfű Alkoholstratégia programot.

 A kezdeményezés célja, hogy rávilágítson: a kontrollált és átgondolt alkoholfogyasztás hosszabb bulihoz, több élményhez, elviselhetőbb másnaphoz vezethet. Ebben segítséget nyújt a fesztiválra kiállított füzet, a pultokba kihelyezett táblák és a szórólapok is. A fesztiválon megtalálhatják a résztvevők a Bázis, a Bulisegély és az INDIT Közalapítvány sátrait is, amelyekben szakemberek adnak hasznos tanácsokat az alkoholfogyasztással és a függőségekkel kapcsolatban. 

A fesztivál másik különlegessége a környezettudatosság. Idén visszaváltható repoharakat használnak, és a fesztivál feletti erdőben kialakítják a Semmi tisztást. Jóga, mélyre­laxáció és Handpan hangutazás várja a nyugalom szigetére betérőket. 

Nézze meg korábbi galériánkat:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában