Programok

2022.06.26. 16:38

Zenés darabok is lesznek a siklósi várban

A várban évek óta népszerűek a színházi előadások, amelyek a Várudvari Esték-sorozat keretében folynak. I

Zs. K.

Idén sem kell a színdarabokat mellőzni: július 2-án a Randi a várban és a Várudvari Esték-program keretében 21 órakor láthatják az érdeklődők a Pécsi Harmadik Színház produkcióját, az Ájlávjú zenés színdarabot Stubendek Katalin, Kusnyér Anna, P. Petőcz András és Götz Attila közreműködésével, Bókai Zoltán zenei vezetésével, Götz Attila rendezésében. 

Ezenkívül az idén, augusztus 5–7-ig újra láthatják a nézők a Kinizsi, a nép fia című rockmusicalt, amely tavaly Szentgyörgy­váry Péter várkapitány ötlete nyomán készült el, a darab szövegét is ő írta. A rock­musical óriási sikert aratott, mindegyik napon telt házas közönség előtt játszhattak a színművészek. A Beleznay Endre rendezésében készült produkcióban olyan művészek szerepelnek, mint Sasvári Sándor, Vadkerti Imre, Götz Attila, Csengeri Attila, Rudán Joe, Györfi Anna, Kusnyér Anna, és ne felejtsük ki a jó dalokat sem Balásy Szabolcs zeneszerző munkája nyomán. A Vivat Bacchus és a VoiSingers együttes tagjai szintén szerepelnek az előadásban. 

A várkapitány elmondta, valószínűleg stand-upos humorista is színesíti a sorozatot, a részletek szervezés alatt állnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában