Három napos rendezvény

2022.07.29. 16:31

Ismét együtt ünnepel majd a város a jövő hét végén

Egy hét múlva ilyenkor már igazi pezsgés veszi kezdetét, ugyanis immáron 24. alkalommal rendezik meg a Város Napját Sellyén.

Móga R.

Fotó: Fehér Gábor

A háromnapos rendezvény augusztus 5-én 17 órakor a művelődési házban ünnepi képviselő-testületi üléssel kezdődik, majd este a Podravka Zenekar lép fel a termálfürdő előtti téren. 

Szombaton délelőtt Bazsarózsa népi játékpark lesz a fürdő területén, a Mecsek Polgári Egyesület pedig társasjátékokkal és kézműves foglalkozással vár mindenkit. Később megjelennek a városban a fagyibohócok és megkezdődik a Sellye–Nagykozár-futballmérkőzés. Délután a Tekergő Bábszínház, illetve az Erdélyi ízek kóstolója lesz, amelyre a finom falatok a testvérvárosból, Nyáradselyéről érkeznek.

 Este az Apostol zenekar ad élő koncertet, de 22 órakor tűzijátékot is rendeznek, ráadásul hajnali 1-ig a Tajti Music húzza a talpalávalót. Vasárnap pedig még úszóbajnokság is lesz. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában