Varga Miklós is fellép

2022.07.10. 08:31

Ízek és színek várnak a Bőköz Fesztivál utolsó napján

M. R.

Fotó: Laufer László

Vasárnap még bőven találhatunk kedvünkre való programot a Bőköz Fesztiválon. Kémesen a Váczi-házi színpadon gyermekműsor, musical dalok és jazz slágerek is elhangzanak, 17 órakor Szarka Gyula koncertezik, akit Szulák Andrea követ.

A katolikus templomban délután háromkor megismerhetjük a Bogányi-zongorát. A református templomban Mánfai György fotókiállítása látható, a Művelődés házában Varga Gyöngyi képei.

Szaporcán a református templomban szintén festészeti kiállítás vár, a Kisinci-tavon horgászversenyt rendeznek, a Feket-vízen pedig kenutúrát. Az Ős-Dráva Látogatóközpontban további foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, színezőkkel, kirakósokkal is játszhatnak.

Tésenfát lángost és kürtőskalácsot kóstolhatunk, Pál Zsolt kultúrkertjének színpadán a Fláre ad beás koncertet, este hatkor pedig Varga Miklós énekel.

Drávacsehiben megtekinthetjük a Baranyai Értéktár kincseit, néptánc előadást láthatunk, majd T-Horváth József tart gyerekműsort. Tésenfa és Drávacsehi között bulitraktor közlekedik majd a nap során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában