Szentlászló

2022.07.03. 16:30

Folytatódik a mozizás a múzeum udvarán

Mohay R.

Fotó: DN

Második alkalommal tartottak szabadtéri mozis estet június 24-én a településen az önkormányzat szervezésében. Ezúttal az Üvegtigrist tekinthették meg ingyenes mozizás keretén belül a helybeliek, melyhez a szervezők üdítőt és pattogatott kukoricát is kínáltak. A vetítéshez szükséges eszközöket a Magyar Falu Program keretén belül nyert támogatásból sikerült beszerezni. 
– Arra törekszünk, hogy olyan közösségi programra nyíljon lehetőség, ahol kisebb körben is tudnak beszélgetni egymással az emberek – mondta Szentlászló polgármestere, Pasztorek Zoltán. 

– Vannak, akik mindkétszer eljöttek a filmvetítésre. Havi rendszerességgel tervezzük az ismétlést, amíg az idő engedi, még kora ősszel is folytatnánk a programot. A vetítések a helyiek mellett minden érdeklődő számára nyitottak, más településekről is szívesen látjuk a vendégeket – számolt be a tervekről a községvezető. 
 

Mindeközben a Csuhémúzeum, melynek udvarán a film­vetítések zajlanak, szintén nyitva áll a látogatók előtt, a település weboldalán is elérhető telefonszámon való előzetes egyeztetést követően várják a látogatókat a különleges, csuhéból készült használati tárgyak, babák bemutatásával. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában