Harmadik alkalommal rendezik meg

2022.08.11. 18:31

A legjobb ütemekre töltődhetnek fel a résztvevők a palkonyai HorizOm - Yoga & Music Fesztiválon

A program a nyár tökéletes lecsengése energizáló gyakorlásokkal, meditációval, a Haraszti Birtok rezidens dj-inek és barátaiknak legjobb ütemeivel.

Zs. K.

Egy igazi nyárzáró testi-lelki-szellemi feltöltődés lesz a résztvevőknek a palkonyai HorizOm - Yoga & Music Fesztivál, amelyet a Trifla Birtok - Haraszti Birtok és Campingben tartanak augusztus 26-28. között. 

A yoga & music fesztivált egyébként már harmadik alkalommal rendezik meg. A Palkonyai Szőlőhegy két birtoka ismét lehetőséget nyújt, hogy a jógázók kiélvezhessék a mesés kilátást, a horizonton felbukkanó napfelkeltét, majd az égboltról lebukó napot is egyaránt. 

 

– Jógaoktatóink gondosan komponált, különböző jógastílusok által diktált mozdulatai és rezidens Dj-ink ellazító ütemei tökéletes egymásrahangoltsággal segítenek elengedni a feszültségeket és ezzel együtt felszabadítani az energiákat. Mindez egy elképesztő természeti környezetben, ami tovább emeli az egész érzést – mondták a szervezők. A korábbi eseményekről az esemény közösségi oldalán található részletes információ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában