A bizonytalan időjárás miatt halasztottak

2022.08.23. 17:59

Éjszakai bemutatót fognak tartani Siklóson, augusztus helyett ősszel

Zs. K.

Fotó: Laufer László

 A Siklósi Hagyományőrző Egyesület az idén is készült éjszakai lovasbemutatóval. Az eredetileg augusztus 20-ra tervezett előadást – a bizonytalan időjárás miatt elhalasztották – ősszel fogják megtartani. Az éjszakai előadást évekkel ezelőtt találták ki annak okán, hogy az egyesület utánpótlásának fejlődését bemutathassák a szülőknek. Eleinte csak mint egy nyílt edzésként tartották a rendezvényt, de később aláfestő zenéket és témákat is adtak a jeleneteknek. 
 

– Mivel mindig nyáron van ez a „szezonzáró” bemutató, ezért a meleg miatt kénytelenek voltunk későbbi időpontra tenni a kezdést, de sajnos ekkor meg a sötét állt az utunkba. Innen egyenes út vezetett a fénytechnika beszerzéséhez, és valójában a mi kis nyílt edzésünk szépen átalakult egy gyermek lovas­színházzá

 – mondta lapunknak Puskás Zoltán, az egyesület elnöke. 

A 2022-es előadásra egy kerek történetet találtak ki, amelynek címe: Nem megyek én messzire, csak a világ végire. A bemutatóra a Puskás Lovastanyán kerül sor egy őszi időpontban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában