Apátvarasd

2022.08.04. 08:30

Hajnalig tart majd az utcabál a településen

R. B.

 Augusztus 6-án, szombaton rendezik meg a 2022-es Apátvarasdi Falunapot. Az események ebéd után, 13 órakor kezdődnek, amelyen Bodorkás István polgármester ünnepélyes megnyitóját követően a Pécsváradi Nyugdíjas Egyesületek amatőr művészeti csoportjai lepik el a színpadot: többek között örömtáncosok, néptáncosok és férfikórus is fellépnek majd. Ezt követően 14.30 órakor zenés gyermekműsor következik „Világutazók, kalandra fel!” címmel Orsi és Peti előadásában. 

Délután 16 órakor a Pécsi Nemzeti Színház színművészei, Stubendek Katalin és Götz Attila lépnek fel „Cintányéros cudar világ” című operettműsorral. Egy órával később Kéméndi Tamás harmonikaművész veszi majd át a színpadot és ad nagyszabású koncertet, ami után a The HeGees adja elő akusztikus zenéjét Szujó Szabinával és Hegedüs Péterrel. 

Este kilenc órától hajnali háromig a Hosszúhetényből érkező Easy Duó lesz a hangulatfelelőse az apátvarasdi utcabálnak. Az éjszakába nyúló rendezvényre a belépés teljesen ingyenes, de az esemény folyamán kép- és hangfelvételek készülnek majd, amelyekkel kapcsolatban a helyszínen kihelyezett adatkezelési tájékoztató nyújt majd bővebb információt. 

Címkék#falunap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában