Akadályversenyt is szerveznek

2022.08.14. 19:40

Idén is családi nappal ünnepelnek Mánfán

A hagyományoknak megfelelően idén is családi nappal ünneplik Mánfán az államalapítás ünnepét – augusztus 20-ára ezúttal is egész napos programsorozattal készül a település.

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Bús Csaba

A Kiss József téren augusztus 20-án reggel 9 órakor indul a szintén hagyományosnak mondható családi akadályverseny, amelyre augusztus 15-én, hétfőig várják a jelentkezőket, a felhívás szerint. Mindenkit, aki részt vesz a vidám hangulatúnak ígérkező játékos vetélkedőn, az Új kenyér szentelésével egybekötött ebédre vendégül látják.

Délután zenés szórakoztató programok várják az érdeklődőket: 13 órakor Hevesi Tamás lép fel, majd Nyári Alíz műsora következik, 16 órától pedig a Hangoló gyermekműsor várja a legkisebbeket. A családi akadályverseny eredményét is a délután folyamán hirdetik ki. 

A családi napon kiegészítő programként arcfestésen, valamint kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, de légvár, pingpong, csocsó és darts is megtalálhatók lesznek a rendezvény területén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában