Mecseki Fotóklub

2022.08.26. 17:43

Minden hónapban szerveznek kiállítást a képekből

M. B. E.

A 90 éves Debreceni Fotóklub tárlata. Illusztráció.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Elkészült a Mecseki Fotóklub őszi-téli programja, ami a közönségnek is sok érdekességet kínál. Mint Déri Judittól, a társaság elnökétől megtudtuk, lesz három  kiállítás hazai pályán (Civil Közösségek Háza,  Halász Rezső Galéria), nyolc izgalmas és aktuális előadás, egy tárlat a Tudásközpontban, a IX. Mecsek Szalon képeit pedig Baján és Kalocsán is bemutatják. 

Az első esemény szeptember 6-án Földön-vizen-levegőben címmel Zala Péter vetítéses kiállításmegnyitója lesz. Szeptemberben emellett kötetlen témában képbírálatot tartanak, Dékány Zsolt az Olympusról mond újdonságokat. Az októbert a 70 éves Mánfai György tárlata indítja. Ebben a hónapban Tám László Halász Rezsőről, Balázs László a sztereoképekről, Regős István a fényképezés történetéről tart előadást. 

Novemberben nyílik a klub 65 éves jubileumi kiállítása, amit a Tusdásközpontban láthatunk. Panasonic és Photoshop bemutatóra készülhetünk és ismertetik a drónnal történő épületfotózás trükkjeit. Végül decembert Kiss József tárlata indítja és negyedéves klubpályázatot hirdetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában