Augusztus 23-án indul a bérletvásár

2022.08.16. 15:30

Tucatnyi új premierrel készül a pécsi teátrum

Hamarosan megnyílik a Pécsi Nemzeti Színház Közönségszolgálati Irodája és jegypénztára, ezzel egy időben, augusztus 23-tól a bérletárusítás is elkezdődik az új évad darabjaira.

Mohay R.

Elsősorban a fiatalokat várják a Robinson! című előadásra

Fotó: Juhász Éva

A nyári szünet augusztus 23-án kedden ér véget, e napon már délután 13 órakor megnyílik a nagyérdemű számára a színház közönségkapcsolati irodája, mely innentől kezdve ismét állandó nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig, 10 és 19 óra között látogatható. A bérletárusítás szeptember 30-ig tart, a megszokott helyre szóló bérletet, valamint a Premier Bérletet 15 százalék kedvezménnyel szeptember 9-ig újíthatja meg a színházkedvelő közönség.

A népszerű Premier Bérlet mellett idén is lesz Ötórai Bérlet a hétvégi előadásokra. A Szalma Lajos Bérlettel csütörtöki, a Szendrő József Bérlettel szerdai és csütörtöki, a Keddi Bérlettel értelemszerűen keddi előadások látogathatók. A Péter Gizi bérlettel változó napokon délután három órai előadásokat tekinthetnek meg az érdeklődők.

Lehetőség lesz Ahogy Tetszik Bérlet összeállítására is, tetszőlegesen választott négy, hat vagy nyolc előadás megtekintésére. 

A 2022/2023-as évadban lehetőség lesz online bérletváltásra is. Ez esetben az érdeklődők e-mailben kapják meg a jegyet pdf formátumban, melyet telefonon bemutatva is elfogadnak, kinyomtatni sem szükséges. 

Forrás: Juhasz Eva

Az évad során a korábbi, népszerű előadások közül több is műsoron marad. Emellett több új bemutató is várható, változatos műfajokban. Készülhetünk a Zorba táncjátékra, a Primadonnák bohózatra, a Chicago musicalre, Molnár Ferenc Üvegcipő című vígjátékára, valamint Rossini Sevillai borbély című operájára. Bemutatják Euripidész Médeia-ját, a Robinson! ifjúsági előadást, illetve az Ö.K.Ö.R. második részét. Genovese Teljesen idegenek című vígjátéka mellett Molière Don Juanjának és Humperdick Jancsi és Juliska című meseoperájának világában is elmerülhetnek a színházrajongók. A Pécsi Horvát Színházban Vári Éva és Uhrik Teodóra szereplésével láthatjuk majd a Királyrák krumplifészekben komédiát, az idén 70 esztendős Stenczer Béla színművész pedig az N. Szabó Sándor teremben A monarchia utolsó hóhéra voltam című monodrámában csillogtatja meg tehetségét. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában