Sorozatajánló

2022.08.16. 14:31

Woodstock 99: kötelező sorozat kellene legyen a szülőknek

Ha a Woodstock 99 című sorozatot kötelező tennénk minden szülőnek, aki el akarja engedni a gyermekét valamelyik könnyű, nyári fesztiválra, akkor szörnyű napok várnának az azokat szervezőkre.

F.Z.

Van hová kapcsolni. Kapcsolj ki te is!

Forrás: Shutterstock

Fotó: N. A.

Őrület és káosz a pusztaságban

Ebből a háromrészes minisorozatból ugyanis egy olyan kép tárul elénk, amilyet a legvadabb rémálmainkban láttunk csak. A legendás fesztivál 1999-es újrázása ugyanis maga volt a káosz: amit korábban a béke-virágok-szabadság-boldogság négyesével definiáltak, az harminc évvel később pontosan az ellenkeződébe torkollott. De persze túlzunk ám: valóban igenis meg kellene néznie minden gyereket-kiengedő szülőnek – hogy aztán egy leülős beszélgetés követően mégis csak engedje el mindenki a lányát, fiát. 

Mert ez a háromrészes sorozat pontosan rávilágít arra a szervezési őrületre, arra a lebonyolítási káoszra, amelyből azóta már szerencsésen kigyógyult minden fesztiválszervező. Nagyon jó sorozat lett a Woodstock 99: rengetegszer fogjuk közben a fejünket, milliószor ismételgetjük a „ez mégis, hogyan gondolták?” mondatot, folyamatosan izgulunk azért, hogy ne forduljon át az egész egy tömegkatasztrófába – és közben egy pillanatra sem vesszük le a szemünket a képernyőről.

Woodstock 99

amerikai dokumentumfilm-sorozat

(Netflix)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában