Élőben szórakoztat

2022.08.10. 14:30

Zenéből ad energiát a Zenergia

Idén először Pécsre jön az MVM Zenergia.

Képünk a budapesti Zenergia illusztrációja

Fotó: Kurucz Árpád

A Széchenyi téren, egy óriáskivetítőn követhetik élőben a helyiek a budapesti Erkel Színházban zajló koncertet, ráadásul ingyen. Az MVM Zenergia nemcsak azért egyedülálló, mert eddig kizárólag a fővárosban rendezték meg, hanem azért is, mert átlépi a zenei műfajok határát. Így olyan átiratokban csendülnek fel többek között a filmekből jól ismert slágerek, amelyeket korábban még nem hallhatott a közönség. Az este során Rúzsa Magdi énekel, akit a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Balázs János, valamint a Concerto Budapest szimfonikus zenekar kísér.

Az MVM Zenergia augusztus 27-én, 19:30-kor kezdődik, de Pécsett már 18 órától lesznek programok: 18:00-19:15 ZeneMűvek – Hangból élmény, Seidl Dénes (trombitaművész, zenepedagógus) és Dénes-Worowski Marcell (karmester, zenepedagógus) formációja egyszerre szórakoztat, tanít, élményt ad és közelebb hozza a klasszikus zenét, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában