Flashmobok is lesznek

2022.09.09. 12:01

Zene tölti meg szombaton a vásárcsarnokot

Zs. J.

A Filharmónia Magyarország idén ismét megrendezi hagyományos, őszi klasszikus zenei fesztiválját, a pécsi Zeneszüret Fesztivált. A hangversenyek mellett szabadtéri mozi, családi nap, gyerekprogramok, váratlan, különleges helyszíneken megszólaló flashmobok és TérZenék színesítik a város programjait.

Szombaton reggel az új vásárcsarnok épülete megtelik zenével, ugyanis a Jávorkai trió ad gerillakoncertet reggel fél 9-től, de érdemes a családoknak ellátogatniuk a Mandulás játszótérhez, ahol az erdei tornapályán interaktív sétákon csodálhatják meg egyszerre a zene és a természet szépségét, illetve a Mecseki Kisvasútra is jegyet váltanak a muzsikusok, hogy vidám zeneszóval örvendeztessék meg utastársaikat.

Szeptember 11-én interaktív meglepetésjátékok, ringató, zeneovi, hangszersimogató, családi táncház, fuvola-hárfa koncert, virtuális valóság és kézműves foglalkozás várja a kicsiket-nagyokat a Zsolnay Negyedben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában