Könyves vasárnap is lesz

2022.10.02. 19:39

Papírszínház és gyógytorna is vár Szigetváron

M. R.

Fotó: Sipeki Péter

Jövő héten, október 3–9 között a Molnár Imre Városi Könyvtára is bekapcsolódik az Országos Könyvtári Napok programjába. Egész héten látható lesz a Pál utcai fiúk vándorkiállítás, amely korábban a Pécsi Tudásközpontban volt.  Emellett vetítést láthatunk a könyvtár helytörténeti fotógyűjteményéből, illetve retró könyv- és DVD-vásár is lesz. 

Október 3-án, hétfőn, délután 16 órakor Molnár Imre mellszobránál helyeznek el koszorút, amelyet Lengyeltóti János Várszigeti történetek című könyvének bemutatója követ. Október 6-án 15 órától Könyvtári legek címmel a könyvtár legérdekesebb kincseinek interaktív bemutatására kerül sor.

Október 7-én, pénteken, 16.30-tól Salamon Ferenc várkapitány Szélverő című történelmi regényének bemutatója lesz, a szerzővel Varga Zoltán könyvtárigazgató beszélget.

Október 9-én Könyves vasárnap címmel családi délelőttön vehetnek részt az érdeklődők. Tíztől délig papírszínházzal, kézműveskedéssel, társasjátékokkal és ingyenes számítógép-használattal várják a résztvevőket a könyvtárban. Szintén tíztől ovis torna is lesz Kovács Melinda gyógytornásszal. Tartásjavítás, lúdtalptorna, egyensúly- és koordinációfejlesztés is szerepel a programkínálatban. A rendezvények ingyenesen látogathatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában