Menjünk moziba!

2022.11.10. 09:51

A divat jó és rossz oldalát is megmutatja a Mrs. Harris Párizsba megy

Szükségünk van hangulatos, bájos mozifilmekre. A Mrs. Harris Párizsba megy pedig pont egy ilyen alkotásnak tűnik, amelyet november 10-én délután 3 órai kezdettel meg is nézhetünk a pécsi Cinema Cityben.

MW

Fotó: Kzenon

A történet középpontjában egy jókedélyű, tündér-keresztanya típusú idős takarítónő áll, aki férje halála óta nem talál konkrét célt az életében. De egy gazdag család lakásának takarítása közben rálel álmára. Feltett szándéka lesz egy Dior-ruhát venni, amiért mindent megtesz. Lottózik, spóról, fogadásokat köt kisebb-nagyobb szerencsével. Aztán a sors egy nagyobb pénzösszeggel ajándékozza meg és már indul is Párizsba, ahol szembesül a divat jó és rossz oldalával is. Ő azonban ragaszkodik az álmához és nem hajlandó lemondani a ruháról. A filmből persze nem hiányozhat a romantika sem, hiszen Párizs a szerelem városa.

Franciaország, Párizs, divat, Dior, romantika. Csak pár olyan szó, amivel sokunkat már meg is vett magának a film és már szaladunk is, hogy megnézhessük nagyvásznon ezt a kedves alkotást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában