Gasztronómia és thriller hidegen tálalva

2022.11.18. 11:13

A menü: kikészíti a vacsora a vendégeket

Kevés olyan film van, amiben egy éttermi vacsorát nézve félelem ébred bennünk. De ha minden igaz, akkor A menü című film pont ilyen, amit november 18-án 20 órai kezdéssel vetítenek az Apolló Moziban.

Cz. E.

Fotó: Kzenon

A film leírása nem sokat árul el. Adott egy fiatal pár, Margot és Tyler, akik egy kis szigetre érkeznek, hogy egy exkluzív étteremben vacsorázzanak; a séf fényűző menüt állított össze, ami azonban tartogat néhány váratlan meglepetést. Néha nem is kell többet mondani egy alkotásról, hogy felkeltse az érdeklődésünket és a sejtelmes megfogalmazással elültesse bennünk az izgalom és félelem magjait. Elsőre talán azt hihetnénk, hogy a leírás egy sima gasztronómiai dokumentumfilmet ígér, hiszen a meglepetés akár lehetne kellemes is, de az előzetes alapján itt egyáltalán nem az. 

A séf szerepében Ralph Finnest láthatjuk majd, aki valljuk be elég jól tudja hozni a kissé vagy nagyon is gonosz karaktereket. Már csak miatta is érdemes jegyet váltani erre a filmre, de, ha hihetünk az első kritikáknak akkor A menü egésze megéri a pénzét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában