Baranya megye

2022.12.01. 07:23

Csütörtöki programajánló

bama.hu

Forrás: youtube.hu

Színház

Bóbita Bábszínház (Felsővámház u. 50.): Az elveszett szaloncukor (10.00).  

Koncert

Kodály Központ (Breuer Marcell sétány 4.): Pannon Filharmonikusok: Művészbejáró II. Zene karnyújtásnyira. A zenekar művészeinek egyedi kamarakoncertje a Kodály Központ Kocsis Zoltán termében (19.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (E78 Koncertterem): Metronóm Jazz Klub: Balázs Elemér Group koncert (20.00).  

Turmix

JPM Néprajzi Osztálya (Rákóczi út 15.): Pécsett láthatók a váci domonkos kripta kincsei. A váci Tragor Ignác Múzeum időszaki kiállítása a 18. század barokk emberének életéről és haláláról kíván képet adni, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a halállal kapcsolatos képünket megváltoztassa. A kiállítás megtekinthető 2022. december 31-ig, keddtől-szombatig 10 és 16 óra között.  

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): PTE International Seasons: Afrika Szabadegyetem. „Egyiptom ország bóldog s bóldogtalan” öröksége – az európai egyiptománia 200 éve. Rippl Kinga egyiptológus-idegenvezető előadása (18.00).  

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Anya dédelgető. Mai téma: hála, hálaadás, hálanapló (10.00).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában