Diplomakoncertet tartanak

2022.12.07. 11:36

Elektronikus zene tölti be a színházat

A Janus Egyetemi Színház ad otthont a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Elektronikus zene médiaművészet szak három hallgatójának diplomakoncertjének december 7-én, délután fél 5-kor.

Cz.E.

A kép illusztráció

Fotó: Vladimir Hodac

A végzősök Fekete Ábel, Koszecs Csaba Ajtony és Peták Jakab Kolos. A programterv szerint Ábel Kontroll című munkájával indul a hangverseny, amely egy hangszerfejlesztésen alapuló előadás audio-reaktív vetítéssel. Ezt követően Eszmecsere címen Koszecs Csaba Ajtony mutatja be grafikus kottán alapuló duo előadását videó anyag kíséretével. A sort pedig egy fix médiára épülő improvizáció zárja Peták Jakab Kolostól.

Az egyetem Művészeti Karán 1996 óta folyik zenei informatikai, elektronikus zenei és videós, illetve animációs filmes képzés, amely számos sikeres hallgatót adott az elektronikus zene világának. A kar oldalán egy válogatást is meghallgathatunk a képzésben részvevők munkájából. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában