A legnagyobb sikereket is láthatjuk

2022.12.09. 11:36

Premier előtt láthatjuk a Velence-i Nemzetközi Filmfesztivál debütánsát

Szeptember óta tart a 11. Mozinet Filmnapok a pécsi Apolló Moziban. Ennek keretében december 9-én, este 7 órakor vetítik a Mások gyermeki című francia filmdrámát.

Cz. E.

Fotó: Melanie Lemahieu

Az alkotás egy szenvedéllyel teli életet élő tanárnő, Rachel történetét meséli el. Imádja a munkáját, gitározni tanul, szórakozik és egyre közelebb kerül szerelméhez, Alihoz, akinek már van egy négyéves kislánya. A nehézségek ellenére igazi kapcsolódás alakul ki hármuk között, de folyamatosan azon jár az agyuk, hogy képesek lesznek-e igazi családként működni. Ráadásul a főhősnő közelít a negyvenesévek felé, ezért felötlik benne, hogy saját gyermeket szeretne, és felteszi magának azt a kérdést, hogy érdemes-e ezért mindent feláldoznia, amit eddig felépített, vagy élhet enélkül is teljes életet. 

A Mozinet Filmmapok a Cannes-i és Velencei Nemzetközi Filmfesztivál legnagyobb sikereit felvonultató rendezvény, amelynek részeként az ősz első hónapjától kezdődően, minden hónapban levetítenek egy-egy alkotást az ország számos városának művészmozijában, így Pécsen is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában