A magány és a szerelem útjai kifürkészhetetlenek

2023.01.30. 10:18

Elmerülhetünk egy párkapcsolat csúcsaiban és a legmélyebb bugyraiban

Az OSZIP Színészképzés előadásait már sok éve élvezheti a pécsi közönség. Január 30-án, este 7 órakor megszokott bázisukon és játszóhelyükön, a Művészetek és Irodalom Házában adják elő A szerelem zsoldosai - zenés párterápia című darabjukat.

Cz. E.

Fotó: LightField Studios

A többségében fiatal felnőttekből álló közösség azon nők és férfiak előtt tiszteleg műsorukkal, akik megjárták már a párkapcsolat legmélyebb bugyrait, valamint a fellegekben is lebegtek a szerelemtől. Szó lesz olyanokról, akik a magány elől menekülve szerettek volna társat találni maguknak, valamint olyanokról, akik magányra vágytak, hogy ne kínozza őket egy társas kapcsolat.  

Az OSZIP Színészképzés azok számára jött létre, akik a Művészeti Gimnáziumban már szereztek tapasztalatot a színészkedés területén, de igazából bárki felvételizhet hozzájuk, aki elmerülne ezen nem könnyű, de annál élvezetesebb mesterség világában. 

A zenés párterápia játékideje hetven perc, amit a tizennegyedik évfolyam diákjai adnak elő. A darabot Vinnai András írta, a koreográfiát Balogh Csongor komponálta, míg a zenéket Agócs Andor és Kis Olivér tizenharmadik évfolyamos tanulók játszák el. 

A programon való részvétel ingyenes, de a helyszínen vásárolható támogatói jegy. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában