Egy horrorfilm, erős idegzetűeknek

2023.01.27. 11:24

Ezután máshogy nézünk majd otthon is a babákra

Láttunk már zombikat, vámpírokat, farkasembereket szörnyszerepben – most azonban egy baba lesz, ami ránk hozza a szívbajt.

bama.hu

A M3GAN című film (amelyet a pécsi Cinema City-ben és az Uránia moziban is megnézhetünk) sokunk régi kedvencét, Chucky-t éleszti újjá egyfajta speciális, a mai kornak megfelelő átiratban: ezúttal egy mesterséges intelligenciával megáldott-megvert különleges baba, M3EGAN lesz az, aki álmatlan éjszakákat okoz majd nekünk.

Hősünk, Gemma egy játékgyártó cégnél dolgozik, itt fejleszti ki a M3GAN névre hallgató, élethű babát. A terv az, hogy ez a játék lesz a gyerekek legszuperebb társa, aki minden kívánságot teljesít – akkor is, ha azok a kívánságok a normális világban eléggé vérfagyasztóra, sőt, vérfakasztóra sikerednek.

Persze, nem a M3GAN lesz az a film, amelyet díjakkal halmoznak el a szakértők – de hogy a filmet követően minden kis zajra idegesen reagálunk, és az otthoni, kedvesnek tűnő babákat is máshogyan nézzük majd, az egészen biztos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában