A sebezhetetlen rendezője újra bizonyíthat

2023.02.05. 11:30

A családot vagy az emberiséget választanád?

Az indiai származárú rendező, M. Night Shyamalan megosztó személyiség. Lehet őt szeretni, de nagyon utálni is. Filmjei bizarrok és mesteri módon zsonglőrködik a félelemkeltés eszközeivel, még sem nyeri el mindenki rajongását alkotásaival. De előállt egy újabb, a Kopogás a kunyhóban című filmmel, hogy borzolja a kedélyeket. A filmet a pécsi Uránia Mozi is vetíti február 5-én, este negyed 9-kor.

Cz. E.

Fotó: Stock-Asso

Adott egy elhagyatott kis kunyhó, ahová egy kislány érkezik szüleivel vakációzni, azonban egy nap négy fegyveres idegen ejti őket túszul, és azt követelik tőlük, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így rájuk van bízva, hogy mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.  

Ennek az új, izgalmas thrillernek a kreátora A galaxis őrzői filmekből ismert Dave Bautistát tette meg egyik főszereplőnek, de a Harry Potter filmsorozat vörös hajú varázslóját játszó Rupert Grint is feltűnik a vásznon.  

A Kopogás a kunyhóban egyébként Paul Tremblay bestsellere alapján készült, ami 2019-ben elnyerte a Bram Stoker Award for Novel elismerést, amelyet a horrorkönyv írásban elért teljesítményekért ítél oda a Horror Writers Association. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában