Programajánló

2023.02.03. 07:30

Az árnyak világába léphetnek a nézők

A MárkusZínház csapatának egyik legfontosabb feladata mindig az volt, és míg világ a világ az lesz, hogy közvetítsék a mese üzenetét a jelenkor embere számára, valamint a társulat mindig is azon igyekezett, hogy előadásaik sok rétűek legyenek, hogy minél több korosztályt megtudjanak hódítani. Február 3-án, délelőtt 10-es kezdéssel a kisebbeknek kedveskednek Egyszer voltam... című műsorukkal.

Cz. E.

Forrás: MárkusZínház

A történet főhőse pont olyan, mint a nézőközönségben helyet foglaló, a világot és önmagát is felfedező, játékos és mindig kíváncsi gyermek. Az előadás szereplői mindent megmutatnak: az éjszakai sötétséget, a nappali világosságot, az univerzum körforgását, de az eget, a Földet, a Holdat, a Napot és az erdő mélyén felfedezhető fészeklakokat is. De az esőcsepp és a fényes csillagok mellett sem mennek el szó nélkül.

Az Egyszer voltam... nem egy szimpla előadás, hanem árnyjáték, ami a bábszínház egyik formanyelve. Fényforrások segítségével kreált árnybábok, tárgyak, személyek árnyékaiból épül fel a történet, amely nem csak a piciket, hanem a felnőtteket is le fogja nyűgözni.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában