Farsang

2023.02.04. 15:41

Az ünnep ezúttal is összehozza a helyieket Bánfán

Farsangolni készülnek a településen, az ünnepségre február 18-án kerül sor délután négy órai kezdettel. A rendezvényt a Bánfai Művelődési Házban tartják, több programelemmel is készülnek a szervezők. 

M. R.

Illusztráció

Fotó: Kiss János

A farsangi mulatság elengedhetetlen kelléke a különleges öltözet, a gyerekek számára ezért jelmezversenyt is tartanak. Az első, a második és a harmadik helyezettek értékes díjban részesülnek, de az sem marad üres kézzel, aki nem jut a dobogósok közé, ugyanis minden nevező ajándékot kap.

Tombolasorsolásra is sor kerül az este folyamán, amelynek nyereményeihez felajánlásokat is várnak február 13-ig. A megvásárolt tombolákból és a felajánlásokból befolyó összeggel közös helyi célt támogathatnak az adományozni, illetve részt venni kívánók, ugyanis az új faluház eszköz- és anyagbeszerzésére fordítja a település vezetése.
A finom falatok természetesen nem maradhatnak el, fánkot, különféle szendvicseket és üdítőket kóstolhatnak a farsangolók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában